Fans van Final Fantasy kunnen weer rustig ademhalen want je hoeft niet per se een Playstation 4 te halen. De Final Fantasy VII remake komt naar de Xbox One!

Mensen schreeuwden moord en brand toen Sony op de E3 de remake van Final Fantasy VII aankondigde en het presenteerde alsof het een Playstation 4 titel was (zoals ze met meerdere titels deden). Er staat echter ‘First on PS4’ in de trailer, dus Playstation liefhebbers krijgen de titel eerder dan Xbox One bezitters. Er bleef wat onduidelijkheid bestaan rondom het ‘First on PS4’. Hebben we het hier over dagen, maanden, jaren voordat het naar de Xbox One komt? Maar een werknemer van EB Games Australia (winkelketen) heeft bevestigd dat de titel sowieso komt en dat het enkel een timed exclusive is voor de PS4. Echter weten we nu nog steeds niet hoe lang de exclusiviteit duurt.

ff7xb1

Fuck Final Fantasy

Na de E3 hoorde je gemengde reacties over de franchise. Er komt natuurlijk gewoon een Final Fantasy 15 aan en soms moet je oudere titels met rust laten in plaats van duizend remakes te maken. Echter is Final Fantasy VII een gouwe ouwe waar menig Final Fantasy fan alleen maar van kan dromen dat er ooit een remake zou komen. De één zegt ‘fuck final fantasy’, want die heeft niks met de franchise, maar volgens mij zegt ook een groot deel ‘jaaaa! Ja, eindelijk! Dank je wel! Dat ik dit mag meemaken’. Ik ben hier nuchterder in. Ik vind het leuk, maar er zijn zo veel spellen waar ik naar uit kijk. Het is natuurlijk een droom voor menig gamer als je favoriete game uit de jaren ’90 ineens een remake krijgt met graphics uit 2015. En daar is nu officieel geen Playstation 4 voor nodig.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments