In 2011 verscheen Final Fantasy Type-0 voor de PlayStation Portable en de game wist veel hoge cijfers te scoren. Final Fantasy Type-0 wordt nieuw leven ingeblazen want Square Enix komt met een HD remaster voor de current-gen consoles.

Op YouTube is een gloednieuwe gameplay video verschenen van Final Fantasy Type-0 HD die vijf minuten gameplay laat zien. We zien in de video voornamelijk beelden van de PS4 versie van de game, maar we mogen er gerust van uit gaan dat de Xbox One versie er precies hetzelfde uit zal zien. Daarnaast zien we ook een stukje van de PSP versie in de video en kan je met eigen ogen de verschillen duidelijk zien wat er verbeterd is.

De game zal in maart uitkomen en bij een select aantal exemplaren zal een speelbare demo van Final Fantasy XV zitten. Is de kans op een speelbare demo van deze uitermate veelbelovende JRPG reden genoeg om Final Fantasy Type-0 HD in huis te halen? Dat is helemaal aan jullie, maar als je een JRPG fan bent, dan is Type-0 HD absoluut geen miskoop.

 

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Bas Guyt
Bas Guyt
9 jaren geleden

Wel vaak low-res rextures, maar desalniettemin ziet de game er wel stukken beter uit dan de PSP-versie. 🙂

Bas Guyt
Bas Guyt
9 jaren geleden

textures