FIFA en NBA 2K nieuws

Ja, het is weer die tijd van het jaar. We zitten in juni en dan komt het jaarlijks terugkerend ritueel van het aankondigen van de sportsgames weer tevoorschijn.

NBA 2K18

Laten we aftrappen met de in mijn ogen allerbeste sportsgame serie, NBA 2K. Terwijl men in de echte NBA bezig is met de laatste rij finalewedstrijden tussen de Golden State Warriors en de Cleveland Cavaliers, bereidt 2K zich al weer voor op het komende seizoen. Op 15 september moet NBA 2K18 in de schappen komen te liggen. De cover heeft dit jaar een totaal andere uitstraling en 2K heeft Kyrie Irving dit jaar als coveratleet uitgekozen.

FIFA 18

Ook de voetbalcompetitie heeft zijn beste tijd voor dit jaar gehad. Real Madrid heeft de Champions League gewonnen en Feyenoord mocht dit jaar de schaal mee naar huis nemen. Nu is het wachten op de nieuwe versie van FIFA. Morgen 5 juni zal EA Sports de trailer van FIFA 18 lanceren. Hopelijk brengt dit duidelijkheid over het toevoegen van de Jupiler League. Eerder dit jaar waren er al berichten dat men met EA in overleg was over het toevoegen van deze 2e divisie.

Morgen dus het YouTube kanaal van FIFA in de gaten houden. Wat willen jullie zien in versie 18?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments