FIFA 22 realistischer met HyperMotion

Het is weer tijd voor een nieuwe FIFA. Want tja, met het EK al weer achter de rug, moeten we weer iets hebben om naar uit te kijken. Natuurlijk zal de nieuwe versie weer bergen verbeteringen met zich meebrengen. Toch?

Aangedreven door HyperMotion (prachtige termen geeft men de technieken toch), combineert FIFA 22 Advanced 11v11 Match Capture en Machine Learning Technology om de meest realistische, vloeiende en responsieve voetbalervaring voor next-gen consoles en Stadia, die de rauwe emotie, passie en het fysieke aspect van the World’s game tot uiting brengen.

HyperMotion technology maakt de integratie mogelijk van de allereerste motion capture van 22 professionele voetballers die op hoge intensiteit spelen. Daarnaast leert EA’s eigen machine learning algorithm van meer dan 8,7 miljoen frames van hoogstaande match capture, waardoor het nieuwe animaties in real time schrijft, waardoor het organische voetbalbewegingen creëert in verschillende interacties op het veld. Of het nu gaat om een schot, pass of voorzet, HyperMotion transformeert hoe spelers bewegen met en zonder bal.

FIFA22 biedt miljoenen fans overal ter wereld de kans om op een ongeëvenaarde manier interactie te hebben met de sport waar ze van houden.  Elke speler ervaart FIFA op zijn eigen manier, maar de gameplay op het veld is een constante factor voor iedereen, dus zijn we zeer verheugd dat we een nieuwe innovatie op dit gebied kunnen aanbieden. HyperMotion brengt dat naar een nog hoger niveau op next-gen consoles en Stadia en verandert volledig hoe de game aanvoelt.

Nick Wlodyka, GM EA SPORTS FIFA

De nieuwe game biedt ook nieuwe en innovatieve kenmerken op andere gameplay-facetten, en onze meest populaire modi waaronder Career Mode, VOLTA FOOTBALL, Pro Club en FIFA Ultimate Team. Fans kunnen meer consistentie en te onderscheiden persoonlijkheden tussen de doelpalen verwachten met een complete vernieuwing van het keeper-systeem, een volledig nieuwe Create a Club-ervaring in Career Mode, opnieuw geconfigureerde gameplay in VOLTA FOOTBALL, en de introductie van FIFA Ultimate Team Heroes, compleet nieuwe items die verhalen van cultspelers en publiekslievelingen vertegenwoordigen. Meer nieuws over alle innovaties in FIFA 22 zal gedurende de zomer volgen.

Paris Saint-Germain aanvaller en wereldwijd voetbalicoon Kylian Mbappé siert de FIFA-cover voor het tweede jaar op rij, wat hem een van de weinigen maak die twee keer achter elkaar de “cover star status” heeft weten te bereiken, naast anderen als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

Het is geweldig om twee keer achter elkaar op de FIFA-cover te staan. Ik heb een hele bijzondere relatie met de game en kijk ernaar uit om samen met jullie allemaal van FIFA 22 te gaan genieten

Kylian Mbappé
Uitgelekt Inter-shirt is bijzonder, Mbappé op cover FIFA 22 - Voetbal  International

Met meer dan 17.000 spelers uit meer dan 700 teams in 90 stadions en 30 competities is FIFA 22 de enige plek waar je in iconische competities als de UEFA Champions League, UEFA Europa League en de gloednieuwe UEFA Europa Conference League, Eredivisie, Pro League, Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander, CONMEBOL Libertadores en CONMEBOL Sudamericana kunt spelen.

Fans die de FIFA 22 Ultimate Edition voor 11 Augustus pre-orderen** zullen een niet-verhandelbare FUT Heroes speler-item ontvangen vanaf 1 December. De Ultimate Edition bevat daarnaast tot 4 dagen Early Access, Dual Entitlement, FIFA-punten en meer.

FIFA 22 is ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania en is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 1 Oktober 2021

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties