FIFA 17 laat prachtige beelden Bayern selectie zien

Natuurlijk horen we die eigenlijk elk jaar opnieuw. De vernieuwde FIFA die nog mooier is. Dit jaar zou dat wel eens kunnen kloppen.

Na het vorige onderstaande verhaal met bijbehorende trailer die we precies een maand geleden hebben gepubliceerd, zijn er nu nieuwe beelden die de selectie van Bayern Munchen in volle pracht laten zien. Frostbite zorgt voor nog meer details.

Juventus

Want, zoals we weten, is dit het eerste jaar dat men een andere engine gebruikt en dat betekent ook andere graphics. Frostbite zou dus mooiere plaatjes moeten afleveren. Vorige maand liet men bij EA Sports weten dat er een officieel samenwerkingsverband is met de Italiaanse landskampioen Juventus. En dat heeft men dan ook direct gevierd met een nieuwe sessie gameface scans. Mannen als Buffon, Pogba, Dybala en Chiellini zijn in de pc vastgelegd en vervolgens in de Frostbite engine gegooid. Het resultaat mag er zijn.

Ook het stadion van Juve is in de game gezet. Jamie McKinlay, Vice President of Marketing bij  EA SPORTS is in de zevende hemel met deze samenwerking. We zijn benieuwd hoe onze eigen Eredivisie eruit komt te zien.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments