Heel goed nieuws voor de Halo fans die al jaren op het nieuwe deel wachten van hun geliefde franchise. De vier speler split-screen komt terug. En dat is niet het enige nieuws.

Het nieuwe deel, Halo Infinite, is volop in ontwikkeling en er wordt steeds meer bekend gemaakt. We zagen deze E3 al prachtige beelden van de nieuwe Halo, maar we zijn ergens ook vrij radeloos. Het is namelijk onduidelijk wat we gaan doen. We zagen een planeet met wilde dieren, maar waarom heet het nu ineens Infinite?

We zullen nog even moeten wachten voordat we dit soort informatie krijgen. Wat we nu wel weten is dat de optie voor 4 speler split-screen terugkeert. Dat is goed nieuws, want wie verlangt nou niet terug naar de couch co-op dagen van Halo?

Co-op met z’n vieren

De nieuwe Halo is dus in co-op met z’n vieren te spelen, maar dat is niks nieuw. Je zou denken dat het verhaal dan ook met 4 speler split-screen is in dit Halo deel, maar dat blijft vrij onduidelijk. Je kan sowieso de multiplayer modi met z’n vieren op één scherm doen. Dat is al fijn gezien Halo 5 daar in faalde. Maar wat we nu echt willen, is natuurlijk met z’n vieren door dat verhaal heen gaan op één scherm. Je kan waarschijnlijk nog wel steeds twee Xbox’en naast elkaar zetten met twee schermen zodat je alsnog met z’n vieren op de bank het avontuur kan beleven. En eerlijk gezegd is het misschien teveel rekenwerk voor één Xbox One (X) om vier spelers tegelijk te laten spelen in een verhaal. Toch zou het super zijn als dit lukt in het nieuwe Halo deel.

Het is fijn om weer eens wat nieuws te krijgen over deze game. Co-op nieuws is hetgeen wat wel het meest er uit springt. Verder is er ook nog nieuws over dat de hardcore fans die level 152 zijn in Halo 5 een speciale beloning zullen krijgen in Halo: Infinite. Ook weten we dat de speler customization meer op die van Halo: Reach zal lijken en dat is goed nieuws. Dus dit schept goede hoop!

Zullen we nog even één keer naar die episch mooie trailer kijken?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments