Nog maar een paar weekjes slapen en dan mogen we alweer aan de slag met de nieuwe editie in de Far Cry-serie: Far Cry Primal. Om ons al een beetje in de hype te laten komen heeft Ubisoft zojuist een nieuwe trailer van de game op YouTube gezet.

De laatste jaren kennen we Far Cry natuurlijk van de psychedelische scènes. Het lijkt erop dat Ubisoft voor de derde keer op rij dit trucje gaat toepassen. Als je de trailer hierboven goed bekeken hebt zie je dat Takkar (jouw personage) een rare cocktail van bloed, ogen en nog meer vieze dingen naar achter moet gooien. Het lijkt mij dat dit het moment wordt dat je weer helemaal losgaat in je verbeelding.

Naast de hint naar de vorige games laat Ubisoft ook nog een paar brute beelden van de campaign zien. Je wordt over de grond gesmeten, een vrouw krijst van verdriet en je ziet een beer de kop van een holbewoner afbijten. Qua sfeer doet de trailer het goed en de nieuwe taal die Ubisoft speciaal met een paar taalkundigen voor deze game heeft laten ontwikkelen geven voor mij dat extra beetje geloofwaardigheid. De opbouw van het verhaal omtrent de antagonist lijkt ook veel op die van het derde en vierde deel van Far Cry. De enige kanttekening voor mij is is dat hij in Primal niet zo badass lijkt als Vaas of Pagan Min. In plaats van een hele complexe psychopaat moet ik eerder denken aan een soort ork van Shadows of Mordor. Het is natuurlijk erg lastig om een personage als Vaas te herschrijven of zelfs te toppen maar ik denk dat je dan naar een andere opbouw van het verhaal moet gaan kijken.

Natuurlijk heb ik de game niet gespeeld en heb ik alleen maar trailers gezien maar de zin en de buzz rond Primal is gewoon niet wat je zou willen van een Far Cry game. Laten we niet op de feiten vooruitlopen en met een open vizier kijken wat Ubisoft ons op 23 februari gaat afleveren, dan komt Far Cry Primal namelijk uit.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments