Far Cry Primal bevat seks en geweld (in de oertijd? Wat gek!) en later deze week komt een trailer online of misschien wel gameplay beelden.

Zoals jullie misschien al wisten komen er aanstaande vrijdag nieuwe beelden online van allerlei games tijdens The Game Awards 2015. Er zullen veel premières zijn van games die nog niet zijn aangekondigd, maar ook beelden van games als Quantum Break en dus ook Far Cry Primal.

Met het nieuwste deel van Far Cry gaan we 10 000 jaar terug de tijd in, de oertijd. De game zal vol zitten met geweld en volwassen onderwerpen, aldus de Australian Classification (rating board, net als PEGI en ESRB). Er zal ook sprake zijn van drugsgebruik (waarschijnlijk bepaalde planten gebruiken om op te roken), naaktheid en seks. Het wordt geen porno game, maar de oertijd betekent dat vrouwen nog geen BH’s hadden uiteraard en dus zal naaktheid wel een dingetje zijn. Ik ben benieuwd hoe dat wordt uitgebeeld (of klink ik nu heel pervers?), want er waren toen nog geen miljoenen middelen om jezelf mooi te maken en dus spreken we over behaarde vrouwen die niet douchen en geen deodorant hebben. Ook geen make-up en daar schrikken onze vrouwelijke lezers waarschijnlijk wel even van. Kortom, seks zal denk ik niet in beeld komen om erotiek op onze moderne manier neer te zetten,

Far Cry Primal
De ouderwetse manier van ‘niet luisteren, maar voelen’

Er zal ook een online modus in komen. In Australië krijgt de game 15+ als leeftijdscategorie/minimum leeftijd, maar met die preutse rating boards in Europa en vooral Amerika, kan dat zo maar 18+ worden hier. De game komt op 23 februari uit voor de Xbox One, pc en PS4.

Zijn jullie een beetje hyped voor de game of wachten jullie alles lekker af?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments