Far Cry 5 trailer toont gruwelijke moord

Far Cry lijkt weer Far Cry te worden

In ons eerdere artikel waarin we spraken over opnames die voor Ubisoft in een klein plaatsje in Amerika werden geschoten, spraken we al over de mogelijkheid van Far Cry 5. Nu hebben we zekerheid. Want Ubisoft heeft zojuist met een teaser Far Cry 5 aangekondigd.

De settings leken erg op iets wat uit een Spaghetti western zou komen. Een klein kerkje midden op de prairie. Vandaag liet Ubisoft bovenstaande trailer zien en daarin is het kleine kerkje ook aanwezig.

Hope County in Montana, daar speelt de nieuwe Far Cry zich af. De teaser trailer begint met een prachtig stukje natuur, waar een angstaanjagende schreeuw te horen is. Het doet mij als Far Cry fan denken aan de eerste Rambo.

Vervolgens zien we een man op de vlucht in een weiland lopen. Op de achtergrond zijn stalen graan silo’s te zien. Als we daar een beetje onderzoek naar plegen, dan komen er jaartallen rond 1900 uit. Daarna switcht de camera naar een kerk waar de klok luidt. Bizar want hier zien we waarom de klok te horen is. Een gruwelijke moord. Een man wordt met zijn hoofd tegen de klok aan te geslagen. We zien op de achtergrond de bergen, waar de teaser ook leek te beginnen.

De echte bossen in Montana zijn in elk geval een plaatje. Zoals onderstaande afbeelding bewijst.

Far Cry lijkt dus weer echt een angstaanjagende game te worden. Iets wat in Primal en Far Cry 4 een beetje naar de achtergrond werd geschoven. Ik ben in ieder geval enthousiast en erg benieuwd naar de details. Die zullen snel volgen want, op vrijdag 26 mei zal de wereldwijde reveal volgen. Het is daarom bijna een zekerheid dat deze game één van de paradepaardjes van Ubisoft op de E3 gaat worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments