Far Cry 5 maakt Season Pass inhoud bekend

De Far Cry 5 Story Trailer en de details van de Far Cry® 5 Season Pass zijn bekendgemaakt. Spelers gaan ook na release op drie nieuwe avonturen en genieten van Far Cry® 3 Classic Edition.

De Season Pass maakt onderdeel uit van de Far Cry 5 Gold Edition of kan los worden aangeschaft.

Drie extra avonturen

De Far Cry 5 Season Pass verlengt de ervaring die spelers vanaf 27 maart gaan ervaren in Hope County met drie extra avonturen in drie uiteenlopende locaties, uiteraard met unieke Far Cry-twist:

  • Hours of Darkness: Ga terug in de tijd, reis naar Vietnam en neem het op tegen Việt Cộng-soldaten
  • Dead Living Zombies: Neem het op tegen hordes zombies in verschillende B-film scenario’s
  • Lost on Mars: Verlaat de aarde en strijd tegen spinachtige wezens op Mars

Far Cry 3

Daarnaast ontvangen spelers met de Season Pass ook nog eens Far Cry 3 Classic Edition, met de singleplayercontent van de favoriete Far Cry-game van de fans. Far Cry 3 Classic Edition is vier weken na de release voor Season Pass-eigenaren, in de zomer van 2018, ook los verkrijgbaar. Fans en nieuwkomers bezoeken Rook Island en worden geconfronteerd met Vaas, volgens velen de meest iconische schurk uit de Far Cry-serie, die tot leven is gebracht door Michael Mando. Spelers kruipen in de huid van Jason Brody en verkennen het tropische eiland om zijn vrienden te redden. PC-gamers die de Far Cry 5 Season Pass aanschaffen, ontvangen de volledige versie van Far Cry 3.

Meer details over de Far Cry 5-content die na release verschijnt, waaronder een overzicht van de drie avonturen en de terugkeer van de map editor, worden binnenkort onthuld.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments