Far Cry 5 krijgt zombies op bezoek

Wat is een game zonder zombiemode? Dood toch? Dus Far Cry kan niet uitblijven met zijn laatste dlc. De ondoden komen eraan.

De derde downloadbare content (DLC) van Far Cry, Dead Living Zombies, is vanaf 28 augustus. Schakel zombies uit in zeven verschillende zombie-maps die zijn gebouwd met de Far Cry Arcade-editor om een wereldwijde zombie-uitbraak te voorkomen.

Dead Living Zombies koppelt spelers met Guy Marvel, de legendarische filmregisseur uit Far Cry 5 die een zwak heeft voor epische zombies. Spelers verkennen zeven verschillende filmscenario’s waarin ze worden geconfronteerd met zombiehordes over daken, door landbouwgrond, militaire bases en meer. Na het voltooien van elke map ontgrendelen spelers de nieuwe Score Attack-modus, waarmee spelers wapens en uitrusting ontgrendelen met driesterrenbeoordelingen. Deze zijn tevens te gebruiken in de campaign.

Far Cry 5 update

Alle Far Cry-spelers ontvangen extra tools in Far Cry Arcade die nog meer mogelijkheden ontgrendelen, inclusief scriptingtools en vernietigbare objecten. Deze toevoegingen, samen met nieuwe assets, zijn beschikbaar voor spelers in de volgende update.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments