Ubisoft heeft last van uitstelleritus. Ze hebben namelijk zowel Far Cry 5 als The Crew 2 uitgesteld. 

We hoeven gelukkig niet heel veel langer te wachten op Far Cry 5 dan in eerste instantie de bedoeling was. De game stond gepland voor 27 februari 2018. Die datum is nu doorgeschoven naar 27 maart 2018. Ubisoft zegt zelf dat ze de extra tijd gebruiken om nog een aantal extra verbeteringen aan te brengen om Far Cry 5 nog meer in lijn te brengen met de visie van de ontwikkelaar. Vertaling: we zijn nog niet helemaal klaar met de game.

En The Crew 2 dan?

Die andere titel die doorgeschoven is, The Crew 2, stond gepland voor 16 maart 2018. Deze titel verschijnt nu in de eerste helft van het nieuwe fiscale jaar. Dat jaar begint in april, dus dat duurt nog even. Hierover zeggen ze dat ze de aankomende maanden zullen gebruiken voor extra speeltests, verzamelen van feedback van de spelers en doorwerken om een ervaring af te leveren die voldoet aan de standaard van de spelers en het ontwikkelteam. Vertaling: Ook hier zijn we nog niet helemaal klaar mee.

Misschien gewoon voortaan pas een releasedatum geven als de games ook daadwerkelijk af zijn? Dit geldt overigens voor veel meer uitgevers. Zijn er nog lezers onder jullie die hier heel bedroefd van worden?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments