Wij zijn hem al aan spelen en in de game al in de Spread Eagle beland. Wil je hem in het echt bezoeken? Dat kan!

Morgen, op vrijdag 23 maart, opent de Spread Eagle, de bar uit de nieuwe videogame Far Cry 5, haar deuren op het Vredenburgplein te Utrecht. De bar, die in de game gesitueerd is in Hope County, Montana, brengt bezoekers ook richting de herkenbare kerk van de schurk uit de game, Joseph Seed. Daar, in de kerkbanken, spelen fans al voor de officiële lancering Far Cry 5.

Fans en andere geïnteresseerden kunnen gratis naar binnen om de sfeer van de game te proeven. Neem een kijkje in de kerk, speel een potje pool, een ouderwetse boardgame of neem je lunch mee om deze in de Spread Eagle te nuttigen. Doe mee met de verschillende foto-activaties, een wedstrijd Hope County hotdog eten, kom een zak popcorn halen of gewoon lekker gamen. Houd voor het volledige programma de Facebook-pagina van Far Cry in de gaten.

De Spread Eagle bevindt zich op Vredenburg 4 te Utrecht en is slechts 5 minuten lopen van Utrecht Centraal. De Spread Eagle en de kerk zijn tot en met 2 april te bezoeken. Op maandag is de bar geopend van 12.00 tot 20.00 uur, op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments