Oekraïne, wat moeten we daar nog over zeggen. De ontwikkelaars uit dat land hebben het zwaar. Maar je kan je steun nu ook met een knal aan de Russen laten weten.

Oekraïense ontwikkelaar Frogwares is de laatste dagen in van hun succesvolle Kickstarter-campagne voor Sherlock Holmes The Awakened ingegaan met het project al voor 320% gefinancierd. Het project bereikte zijn oorspronkelijke doel binnen slechts 6 uur.

De algehele uitstorting van steun en vriendelijke woorden voor het team via deze campagne is overweldigend geweest. Al onze backers hebben ons iets echt positiefs gegeven om op te focussen en een vangnet dat ons toestaat om het spel op ons eigen tempo te maken.  We zullen voor altijd schatplichtig zijn aan deze mensen die aan onze kant stonden toen het voelde alsof ons hele leven in duigen viel.

Sergey Oganesyan, Comms Lead, Frogwares

Eén zo’n unieke vorm van steun kwam van de slagvelden van Oekraïne zelf. Een groep fans van de studio die momenteel in het Oekraïense leger dienen, reikten het team de hand om hun steun voor het project op een nogal bijzondere manier aan te bieden. De eenheid maakt deel uit van het 24e Separate Assault Battalion en zei dat ze drie fans graag de kans zouden geven om een boodschap naar keuze op een 152 mm houwitser granaat te laten schrijven, gewoon in ruil voor het delen van de campagnelink terwijl deze zijn laatste dagen ingaat. De tweet van de studio en artillerie batterij bemanning is hieronder samen met de eenvoudige details over hoe in te voeren.

Sherlock Holmes The Awakened is een Cthulhu meets Sherlock Holmes detective horror adventure. Hij moet ergens februari 2023 uit gaan komen. De game is een remake van het origineel uit 2006.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments