Falskaar mod brengt uren gameplay naar Skyrim

PS4 gebruikers vallen buiten de boot

Dat de beperkingen van Sony wat betreft mods in Skyrim: Special Edition gevolgen hebben wordt nu pijnlijk zichtbaar. De PS community is dan ook verre van blij.

We hebben het over de zeer geprezen mod Falskaar. De mod brengt een extra verhaal in de game die je als speler via een bootreis naar een geheel nieuw land voert. De mod bestaat al langer op de pc en het brengt zo’n 20 tot 30 uur extra gameplay naar de game. Het heeft 9 hoofd-quests en 17 side-quests, nieuwe wapens, items en zelfs voice-acting.

Falskaar is door Alexander J. Velicky gebouwd in 2013. De toen 19-jarige Alexander hoopte met dit 2000 uren durende project een baan bij Bethesda te kunnen regelen. Dit lukte bij Bethesda niet maar Bungie zag wel potentieel in deze jonge ontwerper.

De mod is 580MB groot. De reden dat hij niet op de PS4 werkt is dat de PS4 geen externe scripts en geluidsbestanden toelaat en beperkingen heeft gezet op de textures. Hierdoor zijn grote mods zoals Falskaar niet compatibel met de hardware van de PS4. Helaas pindakaas dus.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments