In navolging van het Master Chief cosplay suit, de Wasteland Knight Helmet en de DIY Pipboy 3000, hebben we nu een replica van de befaamde T-45d Power Armor uit Fallout 3 en New Vegas. Helaas is Firstlook net geweest, anders was ik in dit pak op komen dagen.

Gelijk slecht nieuws zoals wel vaker het geval is bij dit soort vette hebbedingen, het pak is al uitverkocht… Dat neemt niet weg dat deze Power Armor suit er erg goed uit ziet, zeker als je je bedenkt dat de maker ervan een normaal persoon is die het leuk vindt om dit soort dingen te bouwen. Het pak is grotendeel gemaakt van polyether schuim, wat het pak vrij licht maakt. De helm is van polymeer met polycarbonaat lenzen en een lekkere zachte padding aan de binnenkant. Op de helm is ook een werkende lamp geïntegreerd, wat in de video goed tot zijn recht komt.

t45d

Uitvoeringen

In de video wordt de standaarduitvoering van de T-45d Power Armor getoond, in Brotherhood of Steel kleur. Om het iets realistischer te maken is zijn er enkele roestplekken en beschadigingen op geverfd. Indien je geen fan bent van de Brotherhood of Steel, dan kon de maker ook andere uitvoeringen maken zoals Enclave, NCR en Renegades stijl. Ook was er de optie om een pak te bestellen die helemaal uit polymeer bestaat in plaatst van het polyether schuim. Dat pak zou een stuk duurder zijn maar ook een heel stuk sterker dan de schuim uitvoering. Dit pak werd voor ongeveer € 420 verkocht, exclusief verzendkosten. Het pak werd in Polen gemaakt dus de verzendkosten zouden wel redelijk meevallen. Mocht je dit pak nou echt, echt, echt willen hebben dan zou je contact op kunnen nemen met de maker, wellicht kan de beste man er toch één voor je bouwen. Via deze site kan je contact openen met de maker.

t45d close up

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments