Fallout 76: Wastelanders verschijnt op 7 april

Na uitstel en een periode van radiostilte is dan eindelijk de Wastelanders DLC van Fallout 76 aangekondigd. Op 7 april 2020 kun je met de uitbreiding aan de slag. Wat mag je er van verwachten?

Wastelanders zou de update kunnen worden die de gamer opnieuw nieuwsgierig voor Fallout 76 kan maken. De oorspronkelijke game die in het najaar van 2018 verscheen kent allesbehalve een voortvarend verloop. Er was veel aan te merken op de game en de pr en marketing. Fallout 76 zat hierdoor ook in een behoorlijke negatieve mediaspiraal. De Wastelanders update zou hier wel eens een einde aan kunnen maken. De game moet een verhalende singleplayer-ervaring gaan bieden. Maar gaan de gamers Fallout 76 ook daadwerkelijk nog een kans geven?

Gratis update

De Wastelanders DLC zal gratis te downloaden zijn voor spelers die al in het bezit van Fallout 76 zijn. Behalve een verhaallijn zullen er ook NPC’s toegevoegd gaan worden. De factions, de Settlers en de Raiders, keren ook terug naar West Virginia. Als speler kun je met beide factions relaties aangaan, reputatie opbouwen, enzovoorts. Dat klinkt alweer iets meer in de richting zoals wel Fallout kennen.

Veel games zouden in april uitkomen en zijn inmiddels uitgesteld. Wat denken julie, gaat Fallout 76 met Wastelanders het voorjaar dan alsnog een beetje kleur geven?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments