Deze week heeft Bethesda een nieuwe update uitgebracht van Fallout 76 met daarin een gloednieuwe Survival Mode Beta. 

Over Fallout 76 is sinds de release in november 2018 al het nodige gezegd en geschreven. Er ging geen week voorbij zonder blunders, miscommunicatie en mismanagement. De ongetwijfeld bevlogen medewerkers van Bethesda’s PR- en communicatieafdeling zullen de nodige overuren gemaakt hebben. Ondanks de vele kritiek, is het ontwikkelteam van Fallout 76 doorgegaan met het verbeteren van de game en hebben zij deze week patch 7.5 gereleaset. Bij deze een kort overzicht van de patch notes, speciaal voor de 11 fanatiekelingen die ondanks alles deze game zijn blijven spelen. 

Patch 7.5: Wild Appalachia Patch Notes

Allereerst is er een nieuwe mode toegevoegd, namelijk de Survival Mode Beta. De standaard mode heet nu Adventure. De nieuwe Survival Mode lijkt voor de hardcore Fallout spelers en kenmerkt zich door een meer competitieve speelstijl. Er zijn minder restricties in PvP, een grotere combat beloning en dito XP-bonus. Ook zijn er scoreboards geïmplementeerd en kunnen de spelers deelnemen aan wekelijkse uitdagingen, waarmee de speler legen-“wait for it”-dary, legendary, rewards verdiend kunnen worden. Een uitgebreide beschrijving van de nieuwe mode kun je in deze overview lezen.  

Fallout 76 

De game is sinds release volop in ontwikkeling gebleven en zal dit naar verwachting blijven als de roadmap mogen geloven. Bethesda heeft recent de Wild Appalachia update beschikbaar gesteld. In de zomer zal er weer een nieuwe game mode toegevoegd worden in de ‘Nucleair Winter-update. Het jaar 2019 zal afgesloten worden met grote update, genaamd: ‘Wastelanders’. 

In Fallout 76: een nucleaire ramp kun je de review die destijds op onze website gepubliceerd is nog eens nalezen. Sinds release is de game een flink aantal patches rijker. Ben jij Fallout 76 blijven spelen? Of is de nieuwe Survival Mode een reden voor jou om de game alsnog een kans te geven en te downloaden uit de store? Laat het ons weten in de comments! 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments