2021 belooft gloednieuwe manieren van spelen te introduceren nu Fallout 76 verder blijft groeien en evolueren. Hieronder vind je een overzicht van wat je dit jaar mag verwachten:
 
Lente
Maak je klaar voor de Lente-update! We verwelkomen S.P.E.C.I.A.L. loadouts, C.A.M.P. Slots, Mannequins en een gloednieuwe Daily Ops uitbreiding. Bovendien bevat deze update de terugkeer van Armor Ace, dit keer in een felle strijd tegen Commissioner Chaos en de Yukon Five! Seizoen 4 brengt geheel nieuwe beloningen naar het scorebord, van cosmetica tot items en alles daartussenin.
 
Zomer
Vorig jaar arriveerde de Brotherhood of Steel in Appalachia waarin spelers getuige waren van een conflict tussen de rangen en ze ontdekten nieuwe obstakels op hun pad. Steel Reign vervolgt het verhaal van The Brotherhood en introduceert gloednieuwe missies, locaties, NPC’s en nieuwe beloningen. Welke kant kies jij? Jouw keuzes zullen de Wasteland veranderen.

Deze zomer komen er ook legendarische modules aan, waarmee spelers specifieke legendarische items kunnen maken. Pas je build aan om je speelstijl te perfectioneren.
 
Herfst
Er gaat flink wat veranderen, waaronder een evolutie van Private Worlds! Blijf de komende maanden op de hoogte voor meer informatie naarmate we dichter bij de release komen.
 
Ze brengen ook een nieuwe uitbreiding naar Daily Ops om spelers nog meer manieren te bieden om te spelen.
 
Winter
Deze winter worden legendarische wapens en armor met vier sterren geïntroduceerd, samen met de komst van de veelgevraagde en verwachte C.A.M.P.-huisdieren!
 
Neem het op tegen nieuwe gevaren met een buitengewoon evenement. In de gloednieuwe Public Challenge: Invaders from Beyond zullen spelers van de hele server zich verenigen om uitdagingen te voltooien, het opnemen tegen uitdagende nieuwe vijanden en geweldige beloningen verdienen.
 
De sekteleden van Appalachia zijn iets duisters van plan in een gloednieuw seizoensevenement: The Ritual! Help de sekteleden in Point Pleasant een spannend en gevaarlijk ritueel voor te bereiden, en ze zullen je unieke beloningen schenken.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
JanHaan
JanHaan
2 jaren geleden

Nu ik deze op de XSX speel op 60 frames is de game toch veel beter speelbaar dan op de XOX. Ook Falout4 speet als een zonnetje op de nieuwe console. Dit is het opnieuw spelen van de games meer dan waard. Overigens geldt dat voor heel veel oudere games