Fallout 76 krijgt gratis DLC maar ook microtransacties. Dus gaan we nu wel betalen of niet?

Ik weet wat je denkt, weer microtransacties? Spullen die je niet echt nodig hebt maar wel leuk zouden zijn. Zodat je een hoop geld gaat uitgeven voor shit die je ingame niet kan krijgen. Deze keer ligt het toch iets anders. De microtransacties in Fallout 76 zijn echt bedoeld om ondersteuning te bieden aan Bethesda, zodat zij de servers voor ons kunnen onderhouden en de DLC gratis kunnen aanbieden. Ook hebben deze microtransacties alleen betrekking op cosmetische zaken voor je character. Je kan overigens de items die je met microtransacties kan kopen, ook ingame gaan verdienen. Dus de keuze is aan jou. Ik ga zelf de content wel kopen, al is het maar om Bethesda te ondersteunen. En ik heb ook weer even wat nieuwe screenshots voor je gevonden!

Zoals je ziet word er een nieuw perksysteem geïntroduceerd in de game, anders dan we gewend zijn namelijk geïntegreerd in de Pip-Boy, zijn het nu losse kaarten. De perkkaarten liggen verspreid over de map. Je kan deze kaarten straks wel delen met je vrienden om ervoor te zorgen dat iedereen in je team zijn eigen krachten heeft.

Ook ziet de game er grafisch een stuk mooier uit. Er lijkt heel wat meer groen aanwezig te zijn dan voorheen. Dit is vrij logisch als je weet dat er zo’n 175 jaar tussen Fallout 76 en Fallout 4 zit.

Check hier even de Making of Fallout 76:

Ik raad je aan, als je 40 minuten de tijd hebt, deze zeker even te bekijken! Ik kan niet wachten tot de game uitkomt! Als het goed is, zal hij vanaf vandaag te pre-orderen zijn, ook al staat hij nog niet in de xbox store. Ik hou het in de gaten!

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Ellen
4 jaren geleden

Tof! Mijn pre-order is al geplaatst! Ben wel heel benieuwd naar de microtransactions. Ik denk dat ik alles gewoon in-game probeer te halen en als het me te veel frustreert zal ik wel het een en ander aanschaffen 😉

RMNiels
Beheerder
4 jaren geleden
Reply to  Ellen

Ik voel co-op aankomen eind dit jaar Ellen!