Bethesda, Bethesda, wat is er toch allemaal aan de hand? Wat doen jullie toch allemaal? Fallout 76 lijkt een soort doomsday game te zijn geworden. Wat doe je als je een MMO hebt die niet verkocht en dus weinig gespeeld wordt?

Op die enkeling na die maar blijft roepen dat de game best goed is, is de overgrote meerderheid het er wel over eens, Fallout 76 heeft de belofte niet waar gemaakt. Dat zien en merken ze ook bij Bethesda. Om de game niet helemaal te laten uitsterven, moet je dan drastische maatregelen nemen. Zou hij gratis gaan worden?

De grootste klacht was dat deze game zijn volle prijs niet waard was. De prijzen daalden dan ook al binnen enkele dagen maar ook dat was niet genoeg. Er gingen al geruchten dat er iets te gebeuren stond. Retailer EB Games had de verkoop van fysieke exemplaren al gestopt en dat maakte dat de geruchtenmachine op volle toeren ging draaien. Al snel werd er over een Free-to-Play versie gesproken.

Logischerwijs zouden de betalende klanten hier niet blij over zijn. Heb je, zeker in het begin, 70 euro voor dit verhaal neergeteld, dan is het heel zuur dat hij binnen enkele maanden ineens gratis zou gaan worden. Maar het valt nog mee. Op Twitter liet Bethesda weten dat dit gerucht absoluut niet waar was.

Dus rustig aan, Fallout 76 wordt geen free-to-play game. Nog niet.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments