Het blijft maar door gaan, nieuwe games in de Xbox Game Pass. Binnenkort kun je Soulcalibur VI en Fallout 76 spelen!

Mijn backlog is inmiddels een bodemloze put, maar elke keer zit ik toch weer te kwijlen op de nieuwe games die de Game Pass binnenkomen. Dit keer is het lijstje toch wel erg gaaf, maar zorg er voor dat je ook een paar games aftikt, want er verdwijnen er ook weer ene paar.

1 juli – Out of the Park Baseball 21 (alleen pc)

In Europa hebben we Football Manager, in Amerika hebben ze Out of the Park Baseball. De Baseball manager met 1001 opties. Let op, deze is alleen op de pc te spelen.

1 juli – Soulcalibur VI

Voor de console verschijnt op 1 juli de button bashing fighting game Soulcalibur VI waarin je bijvoorbeeld met Geralt uit The Witcher aan de slag kunt gaan, of anders een paar schaars geklede dames.

9 juli – CrossCode

Voor liefhebbers van vage retro JRPG’s verschijnt er ook elke maand wel een game in de Game Pass, ditmaal is het CrossCode.

9 juli – Fallout 76 (ook op de pc)

De grote klapper is Fallout 76. We hebben de game laatst weer opgepakt en lijkt behoorlijk opgepoetst te zijn. De game wordt nog altijd goed doorontwikkeld blijkt ook uit de 20ste update die binnenkort komt. Het leuke is dat deze game ook op de pc te spelen zal zijn.

1 juli – Minecraft Dungeons: Jungle Awakens

Daarnaast zijn er nog een aantal updates voor Game Pass games. Allereerst komt Minecraft Dungeons op 1 juli met een gratis update voor Jungle Awakens. De update bevat the Lost Temple dungeon, maar daarnaast komt dan ook de Jungle Awakens DLC beschikbaar, die bevat nog een aantal extra dungeons, items en tierelantijntjes.

Minecraft Dungeons: Jungle Update

Sea of Thieves & State of Decay 2

Voor State of Decay 2 verschijnen de Green Zone en The Plunder Pack. Alle spelers krijgen deze updates. Met The Plunder Pack krijgen we Sea of Thieves-gestijlde items zoals wapens, outfits en een extra voertuig. De Green Zone is speciaal voor nieuwe spelers die op een toegankelijke manier de wereld van State of Decay in willen stappen. In de Green Zone is het wat makkelijker vertoeven zodat je op je dooie gemakkie de game kunt verkennen om daarna een stap in een echte apocalypse te nemen.

Games uit de Game Pass

Er zullen ook weer een aantal games verdwijnen. Op 15 juli verdwijnen de volgende games:

  • Blazing Chrome
  • Dead Rising 4
  • Metal Gear Solid V
  • Timespinner
  • Unavowed
  • Undertale

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments