Fallout 76 B.E.T.A komt eraan

Fallout 76 komt officieel op 14 november uit, maar de eerste kans om het spel te ervaren kan al veel vroeger dan dat zijn.

Bethesda kondigt aan dat de B.E.T.A. (Break-It Early Test Application) eerst lanceert voor Xbox One op dinsdag 23 oktober. De enige manier om toegang te krijgen tot de B.E.T.A. is door een pre-order voor Fallout 76 te plaatsen.

Voor meer informatie, waaronder hoe je toegang krijgt tot de B.E.T.A., wat je kan verwachten, waar je feedback kan achterlaten en veel meer, ga je naar de geüpdatete B.E.T.A. FAQ.

Terwijl spelers uiteindelijk unieke avonturen, verhalen en spannende momenten beleven tijdens hun Fallout 76-reis, beginnen ze allemaal hetzelfde: binnen de veilige grenzen van Vault 76 op Reclamation Day.

Tijdens de B.E.T.A.-periode krijgen spelers op regelmatige basis updates over wanneer de servers online zijn via @Fallout on Twitter, de Bethesda.net forums en Bethesda.net Status Page. Servers zijn niet 24/7 live aangezien het team eraan werkt om problemen op te lossen, de servers te belasten en de gelijktijdige aanwezigheid van spelers te optimaliseren.

Terwijl je wacht op het startschot van de B.E.T.A laat Bethesda meer van de game zien in de komende weken, waaronder tips voor multiplayer, hoe je de wasteland kan overleven, het maken en aanpassen van je personage en meer! Check geregeld de Fallout website en sociale kanalen voor nieuws en updates over Fallout 76.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments