Fallout 4 heeft genoeg missies om jezelf in vast te bijten en in de wereld zelf is er meer dan genoeg te beleven. Maar natuurlijk snakken de fans al snel naar meer. Gelukkig heeft Bethesda nieuws.

Bethesda heeft bekend gemaakt welke add-ons er aankomen voor Fallout 4 en heeft ook iets los gelaten over de nieuwe prijs van de season pass. Daar worden we wel blij van (of niet).

2000962893
Hier kun je je zeker een tijdje mee vermaken.

Op Besthesda.net zijn namelijk de DLC Automatron, Wasteland Workshop en Far Habor bekend gemaakt. De eerstgenoemde zal in maart beschikbaar zijn voor € 9,99. Automatron gaat over een Mechanist die kwaardaardige robots op de Commonwealth loslaat. Deze robots kun je opjagen, vermoorden en hun onderdelen looten om er zelf mee aan de slag te gaan. Een bekende uit New Vegas, Robobrain maakt zijn opwachting. Omdat het hier over robots gaat kun je ook je eigen robots modden om jouw ideale metgezel op de vele missies te worden. Oh, er komt ook een nieuwe wapen namelijk een lightning chain gun.

Wasteland Workshop staat voor april gepland en kost wat minder, namelijk € 4,99. Het laat je kooien ontwerpen en uitzetten om obscure wezens te vangen, van Raiders tot aan Deathclaws. Je kunt de gevangen wezens tam maken en ze met elkaar laten vechten. Maar je kan ze ook laten vechten met bewoners van jouw settlements of ze inzetten in andere gevechten. Naast de kooien komen er ook twee nieuwe opties voor je settlements. Of er nieuwe missies worden toegevoegd aan deze DLC is nog niet bekend maar voor de luttele prijs van € 4,99 moeten we dat waarschijnlijk ook niet verwachten.

2000962895
Misschien zijn robots wel gezelliger dan Dogmeat, maar misschien ook niet 😉
En last but not least komt Far Harbor uit in mei. Dit is verreweg de grootste en duurste DLC die Bethesda uitbrengt voor Fallout 4. Met een prijs van € 24,99 mogen we hier wel een heleboel van verwachten. In deze DLC komt een nieuwe zaak voor Valentine’s Detective Agency waarin je op zoek moet gaan naar een jonge vrouw en een geheime kolonie van synths. Je moet hiervoor afreizen naar het eiland van Far Harbor en dit is niet zonder gevaren, aangezien er een hoge radioactieve straling is. De wereld in Far Harbor is daar ook naar. Het dropt je middenin een conflict tussen de synths, the children of Atom en de lokale bevolking. Ik word er al naar van… Over Far Harbor laat Bethesda los dat het de grootste expansion is die ze tot nu toe hebben gebouwd. De DLC biedt nieuwe faction missies, settlement mogelijkheden en een arsenaal aan dungeons die ontdekt kunnen worden.
2000962891
Aanmeren bij Far Harbor
Duurdere Season Pass

Er komen nog meer DLC pakketten na deze drie. Helaas zal daarmee de prijs voor de season pass vanaf 1 maart worden verhoogd van € 29,99 naar € 49,99. Geen nood als je de season pass al hebt aangeschaft, er zal niks veranderen.  Dus mocht je na dit verhaal alle DLC willen spelen, koop dan vooral de season pass voor 1 maart aanstaande. Voor elke add-on zal Besthesda een closed beta doen, dit is zowel voor de pc als voor de consoles. Mocht je je hiervoor hebben opgegeven, dan ontvang je vanzelf de code voor de DLC. Al met al word ik er best vrolijk van en als de content nog meer wordt uitgebreid, dan vind ik het logisch dat ook de prijs omhoog gaat van de season pass. Vooral Far Harbor ben ik erg benieuwd naar. Dit wordt weer een groot gebied om te gaan ontdekken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments