Nog een kleine 10 weken tot de release van Fallout 4. Ik heb er al een weekje vrij voor genomen om deze game gelijk kapotstuk te spelen. Gelukkig kan je na het uitspelen van de main story lekker aan de gang met mods en DLC.

Bethesda heeft net wat meer informatie vrijgegeven over de ‘endgame’ gameplay van Fallout 4. Er worden regelmatige updates belooft net zoals bij Skyrim het geval is, wat altijd fijn is om te weten. Het zullen niet enkel updates zijn om bugs te verhelpen maar er zullen ook updates komen die nieuwe features brengen. Dit is natuurlijk geweldig om van tevoren te horen, maar waar het echt om gaat is natuurlijk de DLC en Season Pass.

fallout 4 creation kit

Mods en Creation Kit

In Fallout games staat vrijheid voorop, de grote open wereld die je kan ontdekken is daar speciaal voor ontwikkeld. Begin volgend jaar zal er voor de pc een gratis tool verschijnen genaamd Creation Kit. Deze toolkit is dezelfde kit als die de ontwikkelaars gebruikten om de wereld te maken. Aldus Bethesda. Met deze toolkit krijg je de mogelijkheid om zelf voorwerpen te creëren en deze te delen met andere via Bethesda.net. Deze toolkit zal ook naar de Xbox One komen en later op een nader te bepalen datum naar de Playstation 4. Hoera voor ons als Xbox bezitters!

fallout 4 season pass

DLC en Season Pass

Uiteraard gaat Bethesda zelf ook met de Creation Kit aan de gang. Via de Season Pass kan je voor slechts $30,00 alle DLC ontvangen. Net als voor Fallout 3 en Skyrim zal de totale waarde van de DLC ongeveer op $40,00 uitkomen. Ook wordt er gesproken over misschien nog meer DLC wat er na de planning uit gaat komen. Alle DLC, dus ook die na de normale DLC pakketten zal gaan uitkomen, krijg je als je de Season Pass hebt. De waarde hiervan kan dus nog flink oplopen in de toekomst. Er wordt nog niet gesproken over wat er in de planning staat qua DLC, maar het zal ongetwijfeld heel veel en heel vet gaan worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments