Het is weer tijd voor een kleiner DLC pakket voor Fallout 4, namelijk ‘Contraptions Workshop’. Heel veel DLC focust zich op extra onderdelen voor je settlement en dat is met dit pakket niet anders.

Met ‘Contraptions Workshop’ DLC kan je complexe gadgets in elkaar timmeren voor je settlements. Je krijgt toegang tot lopende banden, steigers, rails en nog veel meer. Denk ook aan liften, tuinhuisjes, armor rekken, warenhuis spullen, je kan het zo gek nog niet verzinnen. Kijk het plaatje hieronder maar eens, of het filmpje daarna.

Fallout-4-Contraptions-2-600x338

Je kan de DLC voor € 4,99 kopen en volgende maand komt de nieuwe DLC alweer uit ‘The Vault-Tec Workshop’ en ik ben benieuwd wat daar dan weer bij komt. Ik vind het allemaal vrij overdreven. Gooi gewoon één groot DLC pakket online met superveel dingen voor je settlement i.p.v. allemaal kleinere cash-grab bullshit DLC’tjes. Het voelt allemaal hetzelfde aan en elke keer komen er weer andere dingen bij. Een beetje jammer dat Bethesda nu mee doet aan deze uitmelkerij. Then again, het is ook niet verplicht om het aan te schaffen en als de settlements je geen reet interesseren, kan je het lekker links laten liggen.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments