De E3 staat vlak voor de deur en zoals ieder jaar breken er van talloze games geruchten uit op het internet. Geruchten die zo groot en divers zijn, maar tegelijk zo interessant dat je er een hele editie van de Privé mee vol zou kunnen schrijven. Zo ook Fallout. Gaat hij nou aangekondigd worden op de E3 en is er überhaupt sprake van ja of nee?

Een ding staat vast: Bethesda houdt dit jaar voor het eerst zoals de grote namen als Ubisoft, EA en Microsoft, zijn eigen persconferentie en daar worden we blij van! Maar het wekt ook veel geruchten op en de vraag waarom Bethesda juist nu zijn eigen persconferentie geeft. Gaat het om een nieuwe versie van schitterende RPG-serie The Elder Scrolls? Of is het juist Fallout 4? Laten we eerlijk zijn, de vraag naar een nieuwe Fallout is de afgelopen jaren groter dan de vraag naar een nieuwe Elder Scrolls en aangezien men van de laatst genoemde volgende maand zijn online versie op de consoles gooit, lijkt me de kans zeer aanwezig dat we komende E3 kennis gaan maken met een nieuwe Fallout. Bethesda heeft zijn fans de afgelopen drie jaar lekker warm gemaakt met hints en aangezien de current-gen consoles nu wereldwijd uit zijn, lijkt dit dan ook het ideale moment om het bekend te maken. Want wie wil er nou niet een RPG in een verwoeste wereld op 1080p?

Fallout-4

fallout_4_miradaHet al drie jaar voortdurende gerucht Fallout 4 nam de afgelopen 24 uur nog concretere vormen aan. Uit onbekende hoek werd bericht dat regisseur Guillerme Del Toro (die recent bekend maakte dat de stekker uit Silent Hill getrokken is) bezig zou zijn met het maken van een trailer van de game. Wat vlak daarna gebeurde was opmerkelijk: het nieuws werd direct trending topic en kort daarna kregen sites mails binnen van Mirada Studios die hen verzocht het nieuws te verwijderen aangezien het incorrecte informatie zou zijn. Waarom doet een studio zoveel moeite, vragen we ons dan toch af. Zeker gezien de hier zichtbare cv die te zien was op de LinkedIn pagina van deze freelance 3D artist waarin we duidelijk zien dat zijn laatste klusje de Fallout 4 trailer betreft. De geruchtenstroom gaat nog verder. Er schijnt al een 20-30 minuten durende gameplay demo te worden voorbereid die achter gesloten deuren getoond schijnt te gaan worden.

Op zondag 14 juni in Los Angeles op de E3 komen we er achter. Dan houdt Bethesda zijn persconferentie. Word je in de tussentijd flauw van het wachten en de vele geruchten, dan raad ik je aan om voorlopig in je Vault te blijven!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties