Bethesda heeft 5 dagen voor de officiële release van Fallout 4 de companion app uitgebracht. Deze app kun je installeren op je smartfoon en op die manier alle functies van je in-game Pipboy beheren via je telefoon.

Nog 5 dagen boys and girls, zijn jullie net zo hyped als ik? Sinds de E3 tel ik de weken en dagen af naar 10 november en nu komt het echt dichtbij. Gelukkig had ik nog een aantal vrije uren ter beschikking dus ik heb lekker een aantal dagen vrij om een Fallout marathon te doen. Ook heb ik de Fallout 4 Lootcrate besteld welke deze week zal binnenkomen. Vault 111 hoodie aan, Pipboy om m’n arm en ik ga grinden tot ik in slaap val.

Anyway, terug naar het Fallout nieuws van vandaag. De Fallout app is nu te downloaden voor iOS en Android apparaten in hun respectievelijke stores. Uiteraard is de app gratis, je koopt de game immers al tegen retail prijs. In de app kan je alles doen wat je ook in de game kan doen met de Pipboy. Zo krijgen we al een klein inkijkje in de wereld van Fallout 4. Onderstaande screenshots zijn van de app:

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments