Na de E3 was de hype voor Fallout 4 te merken en in plaats van wachten tot november, heeft onze redactie de mogelijkheid om het te aanschouwen op de GamesCom over een paar weken! Fallout 4 is namelijk gewoon aanwezig.

Fallout 4 wordt niet in een achterstallig hoekje gestopt voor exclusief publiek, maar is eerder groots aanwezig voor zowel de pers als voor de mensen. Gelukkig zijn wij van de pers, want ik ga niet twee uur in de rij staan voor een game, hoe groot mijn inner fanboy ook is. Tegen de tijd dat ik de game mag spelen, ben ik waarschijnlijk al afgevoerd door de politie omdat ik slecht tegen veel mensen kan (dus sowieso een uitdaging bij GamesCom). Het feit dat het voor het grote publiek te spelen is, zegt ook wel weer wat over de voortgang van de game qua ontwikkeling. Grote kans dat we toch echt in november aan de slag kunnen met de game in plaats van uitstel.

Deze week is nog een gameplay trailer online gezet en het ziet er vet uit! Niet heel indrukwekkend qua graphics, zoals we ook al hadden gezien op de E3, maar het is gewoon weer een Fallout en dat is genoeg!

 

 

 

 

Fallout 4 komt 10 november 2015 uit voor de Xbox One, PS4 en pc.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments