Ja, ja, het is weer pixelbabbeltijd. E3tje gehad, nieuwe games aangekondigd dus weer tijd om de spreekwoordelijke pixels op de i te zetten.

Het gaat natuurlijk over de game waar iedereen naar uitkijkt, Fallout 4. Bethesda heeft laten weten dat ze zich tot doel hebben gesteld om de game op Xbox One met een resolutie van de magische 1080p te laten draaien met een framerate van 30 plaatjes per seconde. Deze info komt direct van Todd Howard af. Hij geeft aan dat er geen plannen zijn om de 60 fps te gaan halen. Sommige gamers waren best wat teleurgesteld over de graphics toen ze beelden op de E3 persconferentie zagen. Todd geeft aan dat ze meer waarde hechten aan een goede gameplay en een aantrekkelijke wereld dan aan de graphics.

Fallout 4 neemt je mee naar Boston en omgeving en draait om een overlever uit Vault 111 met een mysterieuze achtergrond waar het team nog niets over los wil laten.

De game zal een uitgebreid bouw- en crafting-systeem gaan introduceren. Je kan materiaal verzamelen en dit gebruiken om nieuwe gebouwen te maken. Die krijgen dan weer nieuwe bewoners waar je mee kan handelen of ze gebieden kan laten verdedigen. Het crafting-systeem krijgt meer zo’n 50 wapens met meer dan 700 variaties. Todd laat ook weten dat de game geen betaalde mods zal hebben en dat gamers een paar maanden na het uitkomen van de game, een Creation Kit krijgen waarmee ze op de pc content kunnen maken die dan weer op de console te gebruiken is.

Fallout 4 komt op 10 november uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments