Gisteravond spotte ik het al op de Xbox Marketplace, Fallout 4 is te pre-orderen. Bij de digitale pre-order ontvang je ook Fallout 3, zoals was aangekondigd op de E3.

Dat je gratis de volledige versie van Fallout 3 bij aankoop van Fallout 4 krijgt, is natuurlijk helemaal geweldig. Maar, is dit enkel het geval als je Fallout 4 digitaal pre-ordered via de Xbox Marketplace? Of is deze actie ook verbonden aan de fysieke release van de game? Net als vele anderen heb ik een pre-order lopen voor de Pipboy Edition van Fallout 4. Deze vraag heb ik bij Bethesda Nederland neergelegd en kreeg als antwoord dat deze actie “enkel geldig is voor digitale pre-orders.”
De mensen die een fysieke pre-order hebben lopen, hebben dus pech.

Fallout-4-Boxart-1

Backwards Compatible

Zoals de verwachting als was, komt Fallout 3 via de Backwards Compatibility naar de Xbox One. Zodra deze als compatible game uitkomt, kan je deze gaan spelen, gratis en voor niets. Je krijgt binnen 7 tot 10 dagen na aankoop van Fallout 4 een bericht van Microsoft met een download code. Deze code kan je gebruiken om Fallout 3 te downloaden via xbox.com, of op je Xbox 360. Tot 90 dagen na release van Fallout 4 is deze code in te wisselen.
Nu heb ik zelf een fysieke kopie van de Xbox 360 versie van Fallout 3, dus dat gratis gebeuren, heeft voor mij persoonlijk geen meerwaarde. Voor de mensen die Fallout 3 niet gespeeld hebben is dit een mooie kans om deze wereld te verkennen.

Fallout 4 verschijnt op 10 november 2015.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Tom
Tom
7 jaren geleden

Jammer jammer jammer

Tom
Tom
7 jaren geleden

Eigenlijk eerst een beetje meer laten lijken dan wat t is