Fable Legends, waarvan we al eerder melden dat deze gratis te spelen is, komt met een partij screenshots. Daarin laat Lionhead zien dat de DirectX 12 titel, draaiend op de Unreal Engine 4, inderdaad prachtige plaatjes te bieden heeft.

Fable Legends is de eerste titel waarvan we weten dat die DirectX 12 ondersteund, de opvolger van de huidige DirectX 11. De Unreal Engine 4, waar de game dan mee gemaakt is, zorgt er ook niet bepaald voor dat de game er lelijker uit gaat zien.

Vorig jaar demonstreerde Nvidia Fable Legends met DirectX 12 op hun Maxwell architectuur, en het zag er prachtig uit. Nvidia claimde de eerste te zijn met volledige DirectX 12 ondersteuning, maar AMD volgde met een eigen presentatie waarin ze aangaven dat GCN, AMD’s tegenhanger van Maxwell, ook volledige DirectX 12 ondersteuning biedt. En hetzelfde geldt voor de Xbox One omdat de hardware van de One ook gebaseerd is op de GCN-architectuur.

Fable Legends komt later dit jaar uit op de Xbox One.

 

Over Unreal Engine 4 gesproken, check dit filmpje 😮

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Bas Guyt
Bas Guyt
8 jaren geleden

Dit zijn echt geeeeeen X1 shots. duidelijk pc dit. Ongelofelijk strak zeg phoe

Martin
8 jaren geleden
Antwoord aan  Bas Guyt

Laten we hopen van wel

Thijs Van Abs
Thijs Van Abs
8 jaren geleden

Ik blijf het doodzonde vinden dat ze deze kant op zijn gegaan met Fable. Ik had met de Fable Legends graphics zeer graag een echte singleplayer RPG gezien. Zeker nu Molyneux er niet meer is was ik echt benieuwd hoe zoiets zou gaan worden. Hopelijk komt er ooit een Fable 4.