Fable Fortune volgende maand in het Preview Program

Deze wordt vast kut, maar de volgende....

Fable, de RPG die bekend staat om zijn simpele gameplay, lekker droge Britse humor en een studiobaas die steevast elk deel kut noemt maar beterschap belooft bij de volgende. Die Fable is voorlopig met studio Lionhead ten onder gegaan. De nieuwe Fable-ontwikkelaar komt nu met een cardgame.

Fable Fortune is al een poosje in ontwikkeling. Na de ondergang van Lionhead Studios, de oorspronkelijke ontwikkelaar van Fable, werd het stokje door Flaming Fowl Studios overgenomen. Die zijn een succesvolle kickstartercampagne gestart en samen met nog wat externe geldschieters staan ze nu op het punt van de release van de game.

Althans, de game wordt eerst in het Preview Program gelanceerd. Zowel de Xbox One als Windows 10 versie zijn vanaf 11 juli te downloaden en gaan deel uitmaken van Xbox Play Anywhere.

De uiteindelijke game wordt free-to-play, maar deze early acces game zal alleen maar te verkrijgen zijn als onderdeel van het ‘Founders Pack’ dat €14,99 kost. Hier krijg je dan wel voor €40 aan bonuskaarten voor terug. Mocht je de game toch willen hebben, dan krijg je in de eerste week na release wel 20% korting.

De uiteindelijke game moet ergens aan het einde van dit jaar nog uitkomen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments