Max scoort natuurlijk hoog. Wie had anders verwacht. Maar hoe hoog, dat zie je hier.

Formula 1, Codemasters en EA SPORTS hebben vandaag alle F1 2021 Driver Ratings onthuld in aanloop naar de aanstaande release van de F1 2021 videogame die vanaf 13 juli beschikbaar is. Zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton en Max Verstappen hebben de hoogste rating in de game namelijk een algemene score van 95. Met nog veel races op de calender, worden de ratings aangepast naarmate het seizoen vordert.

De dynamische Mijn Team-ratings, die gedurende het seizoen van updates worden voorzien, weerspiegelen de prestaties van de coureurs in het echte leven. Door verschillende datasets te analyseren worden coureurs beoordeeld op verschillende factoren: ervaring, racecraft, oplettendheid en snelheid – om tot een algemene rating te komen.

In Mijn Team van F1 2021 kunnen spelers hun eigen team samenstellen en een teamgenoot selecteren uit de huidige F2 en F1-markt om het elfde team op de baan te vormen. Spelers moeten verspreid over meerdere seizoenen werken aan de reputatie van hun team om de beste coureurs aan hun team toe te kunnen voegen.

F1 2021 komt uit op 16 juli

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments