F1 2020 aangekondigd met natuurlijk ons eigen Zandvoort

Of we uberhaupt dit jaar nog een echte race gaan zien, is maar de vraag. Maar digitaal, dat gaat gewoon door alsof er niets aan de hand is.

Codemasters® maakt vandaag bekend dat F1 2020, de officiële game van het 2020 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, op 10 juli 2020 wereldwijd wordt uitgebracht.

Eerbetoon aan Schumacher
In het F1-seizoen dat Lewis Hamilton het record van zeven wereldtitels kan evenaren, brengt Codemasters® een eerbetoon aan de huidige recordhouder met de F1 2020 Michael Schumacher Deluxe Edition. Deze speciale versie bevat exclusieve content en zal drie dagen eerder al beschikbaar zijn.

Start een eigen F1-team
F1 2020 bevat meerdere nieuwe unieke mogelijkheden voor de F1-franchise, waaronder ‘Mijn Team’. In dit uitgebreide nieuwe speltype kunnen spelers hun eigen F1-team opzetten om de strijd aan te gaan met de écht bestaande renstallen van 2020. Deze nieuwe ervaring als coureur én teammanager biedt een unieke kijk in de wereld van F1.

Zandvoort en Carrièremodus
De racekalender in Mijn Team en de veelgeprezen Carrièremodus geven spelers meer flexibiliteit, met de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende seizoenslengtes. Het is mogelijk om het originele, volledige seizoen van 22 races te volgen, of een kortere versie samen te stellen met 16 of 10 races. Nieuwe toevoegingen zijn er in de vorm van Circuit Zandvoort en Hanoi Circuit.

Split-screen is terug
Voor wie graag met vrienden speelt, keert de mogelijkheid terug om met twee spelers in split-screen te racen. Daarnaast zijn er diverse toevoegingen die nieuwe spelers kunnen helpen om de F1-beleving nog beter te laten aansluiten bij hun vaardigheden. Deze mogelijkheden vormen aanvullingen op de bestaande beleving van racen in F1 en F2. Voor liefhebbers van intensief simracen is de race-ervaring nog altijd even uitdagend.

Michael Schumacher Deluxe Edition
Fans die de F1 2020 Michael Schumacher Deluxe Edition aanschaffen, kunnen in vier iconische auto’s rijden van de legendarische Duitse coureur. Bij deze speciale versie ontvangen fans bovendien exclusieve content, waaronder auto-liveries en speciale items waarmee fans hun coureur kunnen aanpassen zoals een unieke animatie om hun podiumplaats te vieren. De F1 2020 Michael Schumacher Deluxe Edition bevat deze vier bolides:

  • 1991: Jordan 191
  • 1994: Benetton B194
  • 1995: Benetton B195 
  • 2000: Ferrari F1-2000

Daarnaast krijgen fans die de Michael Schumacher Deluxe Edition of de F1 2020: F1 Seventy Edition pre-orderen of aanschaffen een exclusieve set aan in-game items, om de zeventigste verjaardag van de Formule 1 te vieren.

F1® 2020 belooft onze grootste en meest vernieuwende titel tot nu toe te zijn. Onze huidige spelers zullen de nog uitgebreidere verdieping van de gameplay zeker waarderen dankzij de introductie van de gloednieuwe features; Mijn Team en de mogelijkheid om de lengte van een seizoen naar eigen voorkeur én met je favoriete circuits aan te passen. In het jaar waarin Lewis Hamilton zijn zevende wereldtitel nastreeft, brengen we een eerbetoon aan de beste F1®-coureur aller tijden met onze Michael Schumacher Deluxe Edition. Onze community zal dat zeker geweldig vinden.

Paul Jeal, F1® Franchise Director bij Codemasters.

We zijn zelf enorme fans van F1®, dus blijven we graag vernieuwen en speltypes ontwikkelen die spelers nog dichterbij bij de échte sport brengen. We hebben nu ook nieuwe speltypes toegevoegd waarmee minder ervaren spelers gemakkelijker aan de slag kunnen. Daarnaast keert racen in split-screen terug, zodat je samen met vrienden kunt spelen. Op deze manier verlagen we de drempel zowel op het gebied van moeilijkheidsgraad als tijdsinvestering, zonder daarbij af te doen aan het rijgedrag waar onze spelers met een voorkeur voor simulatie zo van houden.”

Lee Mather, F1® Game Director bij Codemasters.
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments