F1 2018 laat opnieuw trailer zien

De release van F1® 2018 laat niet lang meer op zich wachten. Codemasters heeft daarom vandaag een nieuwe trailer van de game onthuld waarin de waanzinnige gameplay en cinematics centraal staan. Ik ben er al druk meer bezig en hoop binnen enkele dagen een review af te leveren.

De nieuwe trailer laat een levensechte recreatie van de sport zien, waar spelers wereldwijd vanaf 24 augustus 2018 van kunnen genieten . De lancering van de game vindt plaats in het hetzelfde weekend als waarin het seizoen weer wordt hervat met de iconische Grand Prix van België.

We proberen de game zo dicht mogelijk bij de échte sport te brengen. De oogstrelende visuals, realistische simulatie en iconische omgevingen maken van F1® 2018 een ongelooflijk spektakel. We hebben een uitstekende band met F1® en de teams, die zich flink inspannen om de game op alle vlakken te verbeteren.

zegt Game Director Lee Mather.

F1® 2018 bevat alle officiële teams, coureurs en circuits van het spannende 2018 seizoen, inclusief Circuit Paul Ricard en de Hockenheimring. De game daagt de speler uit met de meest complete carrièremodus ooit binnen de franchise, inclusief interviews met pers, uitgebreide onderzoeks- en ontwikkelingsopties en significante wijzigingen aan het einde van een seizoen. Ook biedt de game twintig iconische auto’s uit de geschiedenis van de sport.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments