F1 2017 releasedatum is bekend

Game krijgt na een aantal jaren ook weer klassiekers

Nieuwe regels, nieuwe en brutere wagens, nieuwe livery’s en een strijd die lekker spannend is tot nu toe. Ja, het formule 1 seizoen is erg fijn tot nu toe. Uiteraard komt er dit jaar ook weer een F1 game en Codemasters heeft de releasedatum bekend gemaakt.

Vanaf 25 augustus mag je zelf de beste coureurs ter wereld weer uitdagen voor het kampioenschap, want dan komt F1 2017 uit. Net als in de vorige editie komt er weer een uitgebreide career mode en diverse multiplayer modes. Echter, op verzoek van vele fans zal de 2017 editie ook weer een terugkeer zien van een aantal klassieke F1 wagens.

Gouwe ouwe

Tot nu toe zijn er 3 klassiekers bekend gemaakt. De legendarische McLaren MP4-4 van 1988, toen het nog wel lekker ging met McLaren-Honda en ze met Senna en Prost vrijwel alles wonnen. Ook de Williams FW14-B van Nigel Mansell en Ricardo Patrese zal aanwezig zijn. Tot slot ook nog de oppermachtige Ferrari F2002 van Schumacher en Barrichello.

De McLaren zal een bonus zijn voor de special edition van de game, maar iedereen zal hem op een later tijdstip alsnog kunnen downloaden.

“Hartstikke leuk”, hoor ik je denken, “maar wat moet ik nou met die klassiekers?” Nou, voor de allereerste keer zullen die klassiekers in de career mode verweven zitten. Niet dat je er complete kampioenschappen mee gaat rijden, maar je krijgt bijvoorbeeld uitnodigingen voor klassieke racedagen.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb er wel weer heel erg veel zin in. Al was het maar om McLaren weer terug te brengen op die nummer 1 positie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments