F1 2015 zit net in de sale bij Deals with Gold nu ook versie 2016 wordt aangekondigd.
F1_2016_May_011_WM[1]
De run op de huidige versie is ineens, met de winst van onze Max Verstappen, een stuk toegenomen. Helaas race je daar nog in het vorige seizoen. Gelukkig heeft Codemasters vandaag versie 2016 aangekondigd. Daar kunnen we echt met Max in de Red Bull gaan rijden. Vandaag liet hij weer even zien wat hij kan met een vierde plek tijdens de vrije training van Monaco. Dat hij door zijn prestaties een plekje op de cover van de nieuwe F1 2016 heeft verdient lijkt mij meer dan logisch en dat vond Codemasters ook.
PrTs5u3[1]
Deze zomer komt F1 2016 dus uit en hij zal een aantal vernieuwingen kennen. Zo heeft het een nieuwe career mode die 10 seizoenen beslaat en die je meeneemt in deze sport, niet alleen op de baan maar ook tijdens andere activiteiten. Je kan als speler je eigen avatar, nummer, helm en team kiezen. Je moet contracten zien te scoren en van team naar beter team zien over te stappen.Daarnaast heeft men eindelijk de Safety Car in de game gebouwd. Zowel de fysieke als de virtuele versie. Ook zit het nieuwe stratencircuit van Bakoe, Azerbeidzjan in de game.K4uip5x[1]

Er zullen Hospitality areas in de game zitten die als game hub gaan dienen. Daar kan je met je Research and Development Engineer en Agent overleggen over ontwikkelingen op en naast de baan. In de game verdien je R&D credits in de seizoenen die je kan gebruiken om je auto beter te maken.

cover-2016

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments