F1 2015 staat weer op het punt uit te komen. Maar helaas is het circuit nog niet helemaal gereed. Uitstel dus. Maar we hebben wel een trailer, dat dan weer wel.

F1 2015 zou eigenlijk in juni op de planken liggen maar dat gaat Codemasters helaas niet halen. De game staat nu voor 10 juli gepland en komt uit op de Xbox One. Toch hebben we ook wel goed nieuws. Er is een trailer uit waarin gameplay op zowel de PS4 als op de Xbox One te zien is. Je ziet de weer-effecten, de cockpit camera en wat circuits zoals Monaco en Silverstone.

De nieuwe F1 is speciaal gemaakt voor de current-gen en de pc met een nieuwe grafische engine die verbeterde graphics laat zien. De gameplay is realistischer geworden door het verbeteren van het physics-handeling model en de game presenteert zichzelf alsof je naar een tv-uitzending zit te kijken.

Of dit uitstel ook betekent dat het nieuwe seizoen nu al in de game zit, is niet bekend. Deze zou oorspronkelijk namelijk pas later als patch worden geleverd. Maar dat de game waarschijnlijk iets populairder zal worden, is wel te voorspellen met onze eigen Max Verstappen in de game.

f1_2015_

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties