Exclusieve Starfield komt 11 november uit

Tijdens de Xbox/Bethesda E3 2021 showcase, is er een nieuwe ingamge trailer voor Bethesda’s sci-fi RPG Starfield en het toont een releasedatum en details over platform exclusiviteit.

De trailer onthult dat Starfield zal lanceren op 11 november 2022 voor Xbox en pc. De trailer bevatte geen enkele vermelding van PlayStation. We hebben ook geleerd dat Starfield beschikbaar zal zijn op de Game Pass, wat geen verrassing is gezien het feit dat alle exclusieve games van Microsoft uitkomen op de abonnementsdienst.

Artwork voor het spel is ook opgedoken in de aanloop naar de officiële aankondiging.

Daarnaast publiceerde The Washington Post een “making of” interview met Todd Howard die wat meer licht werpt op Starfield. Howard vertelde de publicatie:

Starfield is ons eerste nieuwe universum in meer dan 25 jaar. Het is een game waarvan we hebben gedroomd om het te spelen en het is nu pas dat we de hardware, de technologie en de ervaring hebben om onze creatieve grenzen nog verder te verleggen. Starfield is een next-generation role-playing game waarin je zult zijn wie je wilt, gaanwaar je wilt, onze verhalen ervaart en je eigen verhalen smeedt. Meer dan dat, Starfield gaat over hoop, onze gedeelde menselijkheid en het zoeken naar de antwoorden op de grootste mysteries van het leven.

Starfield is in ontwikkeling bij Bethesda Game Studios, de ontwikkelaar achter Skyrim en Fallout 4. De studio is nu eigendom van Microsoft.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments