Vorig jaar schreef ik er al over, een spiritueel vervolg op Burnout, maar dan van een andere ontwikkelaar. Het gaat hier om de studio ‘Three Fields Entertainment’ waar Alex Ward werkt, een ex-medewerker van de studio die Burnout heeft gemaakt.

Alex Ward laat middels een tweet weten dat hij bezig is met een nieuwe race game. Toen ik er vorig jaar over schreef, hintte hij alleen nog maar naar een race game, maar nu is het officieel.

De studio van Alex Ward heeft onlangs nog Dangerous Golf gemaakt, met grote invloeden van de Burnout Crash modus. Het is wel fijn om te weten dat ze nu gewoon lekker bezig gaan met een race game. Hopelijk wordt het net zo goed als de Burnout games van vroeger. Ik zeg expres ‘vroeger’ want zo voelt het onderhand ook. Burnout Paradise kwam bijna tien jaar geleden uit! Tijd voor een nieuwe race game waar je snoeihard op elkaar kan botsen en waar je koplampen in de rondte ziet vliegen. Helaas zal het geen officiële Burnout game worden, want de rechten liggen niet bij Alex Ward, maar het zal waarschijnlijk wel Burnout-achtig aanvoelen.

Wanneer komt ie en wat willen we?

Het is wachten op beeldmateriaal. Eerst hoopte ik nog op een aankondiging tijdens de E3, maar ik denk dat de studio Three Fields Entertainment daar te klein voor is. Ik wil bijvoorbeeld een trailer waar je hopelijk al de Burnout sfeer goed aanvoelt. Hopelijk zien we in 2017 meer van deze game, maar helaas zullen we waarschijnlijk moeten wachten tot 2018 alvorens we het spel kunnen spelen.

Als je wilt weten wat ik op mijn verlanglijstje heb staan voor deze racegame, moet je mijn artikel uit 2015 maar even checken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments