Evolve bewees al een leuke vier-tegen-één shooter te zijn. De monsters die hun debuut maakten waren echt tof en nu voegt Turtle Rock weer een nieuw monster toe aan de game.

The Gorgon is het nieuwe monster dat zich voegt bij Behemoth, Goliath, Kraken en Wraith. Ze heeft een aantal leuke abilities, laten we ze even doornemen:

Web Slinging: Gorgon kan als een ware Spiderman zichzelf door de map heen slingeren maar ook om zich te verstoppen of aan een muur te hangen zodat de hunters haar niet kunnen zien.

Acid Spit: Deze dame heeft een slechte adem en met zwavelzuur spuwt ze naar de hunters.

Web Snare: Schiet haar spinnenweb naar de hunters, hierdoor raken ze vertraagd

Mimic: Gorgon maakt een groene kloon van zichzelf die het monster dicht bij de vijand tot ontploffing kan brengen. Met één ding moet je wel rekening mee houden, Gorgon zelf is wel kwetsbaar.

Spider Trap: Gorgon vuurt een spinachtig wezen vanuit haar maag (jaja, haar maag…) die de hunter in kwestie grijpt, vasthoudt en ver van het team wegsleurt. evolve_gorgon

The Gorgon zal komen als downloadable content en op 3 november kan je deze monster kopen voor een luttele 9 euro en maakt onderdeel uit van Evolve’s tweede season pass. Twee nieuwe monsters waren al eerder uitgekomen voor het tweede seizoen genaamd Lennox en Jack.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments