Ik moet eerlijk zijn, ik heb gigantisch naar Evolve uitgekeken. Zo erg zelfs dat ik meer met 2k bezig was dan met mijn eigen vrouw. Toen wij een paar weken geleden waren uitgenodigd voor de launch party, belde ik direct Jeffrey op of hij mee ging. Zijn antwoord was dan ook direct: schijt de beer in het bos? Tuurlijk wil ik mee!

Na een lange rit van het verre oosten naar de hoofdstad van Nederland, was het dan eindelijk zover. De Evolve party met Dennis en Monika. Nou, beter kan je het niet hebben, wat een gastheer en -vrouw. We werden in het Microsoft walhalla binnen gelaten door Dennis. Hij was best zenuwachtig maar kom op nou, Dennis, wij zijn toch hartstikke aardige gasten? Eenmaal boven aangekomen, werden wij opgewacht door de charmante Monika van Microsoft.  Er waren Xbox-en klaargezet en deze werden ondersteunt door lekkere dikke LG tv’s. Kortom, het ideale recept om te gaan gamen. Neem daar bij nog een stuk of 50 pizza’s en bieren en dan ben je klaar om te gaan met die banaan. Zelfs een van de managers kwam nog even langs om te kijken. Met een blik in zijn ogen van:  ja ja, dat zijn ze dan, echte gamers in het Microsoft pand!

We hebben ongeveer vier uur ge-gamet en dat was superleuk. Binnenkort kan je hier de review van Evolve lezen. Voor nu zal je het moeten doen met de foto’s van ons uitje en de launch trailer.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Filimonov
Filimonov
8 jaren geleden

Was tof inderdaad 🙂