Evil Dead: The Game vandaag gelanceerd

Kom maar op! Saber Interactive en Boss Team Games hebben de langverwachte nieuwe co-op PvP|PvE multiplayer actietitel Evil Dead: The Game uitgebracht op Xbox Series X|S en Xbox One.

Evil Dead: The Game Deluxe Edition, ook vandaag verkrijgbaar, wordt geleverd met Season Pass 1, met daarin The Classics Bundle, vol outfits die het team terugvoeren naar hun roots, en drie aankomende DLC-pakketten, die nieuwe personages en cosmetica zullen bevatten.

Evil Dead: The Game’s launch trailer laat de griezelige en enorme spelwereld zien en de intense survivor vs Kandarian Demon gameplay ervaring. De trailer zit vol met hommages en knipogen naar de favoriete Evil Dead-overlevering en -scènes van fans en bevat het originele nieuwe nummer “Come Get Some”, een groovy eerbetoon aan de Evil Dead-franchise, gemaakt door de legendarische platenartiest en hardcore Evil Dead-fan Method Man en hiphop-producer Statik Selektah.

Evil Dead: The Game is geïnspireerd op de iconische horror, humor en actie van de Evil Dead-franchise en brengt de grootste personages uit de serie samen in een bloedstollende strijd tegen de krachten der duisternis. Werk als een team van vier overlevenden om Deadites een pak slaag te geven en de gemene Kandarian Demon te verbannen. Of word zelf de Demon en gebruik zijn bezetenheidskrachten om de good guys dood te stoppen en hun zielen op te slokken!

Evil Dead: The Game biedt de ultieme Evil Dead-actie-ervaring. Kies je team met fan-favoriete personages uit elk tijdperk van de franchise, waaronder Ash, Kelly Maxwell, Pablo Simon Bolivar, Annie Knowby, Scotty en Lord Arthur. Vecht met meer dan 25 wapens, zoals de kettingzaag en de boomstick, en ontwikkel verschillende personageklassen met hun eigen unieke vaardigheden om de nacht te overleven in de multiplayer en de singleplayer bonusmissies.

De titel is officieel gelicenseerd door Boss Team Games van Renaissance Pictures, toonaangevend Europees productie- en distributiebedrijf STUDIOCANAL, toonaangevend entertainmentbedrijf Metro Goldwyn Mayer (MGM) en wereldwijd contentleider Lionsgate (NYSE: LGF.A, LGF.B) om de eerste multiplatform console- en pc-game te ontwikkelen die is gebaseerd op de films “The Evil Dead”, “Evil Dead II: Dead by Dawn” en “Army of Darkness” en de STARZ-televisieserie “Ash vs Evil Dead”. Het spel wordt ontwikkeld en uitgegeven door Saber Interactive en Boss Team Games.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties