Er zit nog leven in Crackdown 3 en het wordt tien keer beter

De game heeft een stabiele hartslag

Middels een video met onze geliefde Major Nelson en general manager Shannon Loftis (majoor en generaal, nice) krijgen we nog tekenen dat Crackdown 3 leeft!

We hadden binnen de redactie eigenlijk al een paar weddenschappen lopen wat betreft de levensvatbaarheid van Crackdown 3. Meerdere redacteuren en volgers zijn er van overtuigd dat de game een stille dood lijdt, net als Scalebound een tijdje terug. Ik heb de hoop nooit opgegeven want ik kon het mij gewoon niet voorstellen dat deze game zou worden geannuleerd en gelukkig is mijn hoop niet ongegrond.

Crackdown x 10 = Crackdown 3

Major Nelson is in de video boven dit bericht even lekker aan het kleppen met Shannon Loftis. Volgens haar wordt Crackdown 3 tien keer zo groot als Crackdown 1 op het gebied van grote open steden, auto’s en wapens die met je mee levelde. Crackdown 3 bevat een grote (”massive”) futuristische stad met slimmere vijanden, meer voertuigen en nieuwe wapens. Tel daarbij nog eens de explosies en vernietiging van de omgeving en je hebt de natte droom van Michael Bay.

Persoonlijk denk ik dat Crackdown 3 het paradepaardje van Project Scorpio wordt deze E3. Fuck die hele cloud server zooi die ze aankondigde een paar jaar geleden. Daar is niks van terecht gekomen. Volgens mij gebruiken ze nu de brute kracht van de Scorpio en is cloud computing op magische wijze ineens overbodig. Wat toevallig!

Nog even je geheugen opfrissen? Check hier de trailer.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments