In 2010 kwam Skate 3 uit en de game werd vele jaren erna nog steeds gespeeld. Inmiddels is het 2016 en er is nog geen Skate 4 te bekennen. Daar moet wat aan worden gedaan. Daar is skatepark ‘The Berrics’ het mee eens.

De Verenigde Staten zit vol met epische skateparken en één daarvan, The Berrics, mist nu echt een nieuwe Skate game. Ze willen uitgever EA overhalen om een nieuw deel te maken, het vervolg waar we al lang op wachten, Skate 4.

Campagne op Instagram

Op de website van het skatepark kan je zien dat de liefde voor Skate vrij groot is. Sommige skaters landen niet altijd op hun wieltjes en hebben een blessure. Om de pijn te verzachten gaan ze thuis gewoon verder met skaten, maar dan virtueel in Skate 3. Natuurlijk wil men een update van het spel en dus Skate 4.

skate4-2

De campagne heet ‘Make EA Skate Again’ en dat is natuurlijk een parodie van de slogan van Donald Trump (Make America Great Again). Wil jij je bij de campagne voegen, bezoek dan de website en volg het instragram account. Sowieso voeg ik mij bij de campagne, want het is absoluut hoogtijd voor een nieuwe Skate 4. Ik was ook teleurgesteld dat er geen nieuwe Skate werd aangekondigd deze E3, maar wie weet wat volgend jaar komt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments