Er komt veel nieuwe content naar Star Wars Battlefront 2

EA Games doet het weer hoor. Een awkward persoon op het podium zetten. Vervolgens krijgen we na wat warrige uitspraken toch een paar feitjes. Er komt nieuwe content aan!

Op de persconferentie van EA is er duidelijk aan het begin van Star Wars Battlefront 2 gemeld dat ze nogal de mist in gingen vorig jaar met de lootboxes. Uiteraard willen ze dit zo snel mogelijk vergeten en ‘nu echt aan de spelers denken door nieuwe content’.

Battlefront 2 krijgt content dat om de Clone Wars zal draaien! Een nieuwe map genaamd Geonosis zal worden toegevoegd, één van de grootste levels ooit in Battlefront. Er komen ook nieuwe helden, namelijk Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker, Count Dooku en General Grievous. Fijn om wat klassiekers te zien!

We krijgen volgende week eerst te maken met de nieuwe content omtrent Han Solo gezien dat natuurlijk samengaat met de film die nu in de bios draait; Solo, A Star Wars story. In de nieuwe content zul je ook Extraction mode gaan spelen! Misschien genoeg content om dit spel weer eens op te pakken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments