Terwijl Star Wars: Battlefront 2 nu vol onder vuur ligt door alle lootboxes, probeert de maker van Shadow of War nog een beetje sympathie te kweken en gratis content aan te bieden naast de zaken die je alleen via de Expansion Pass kan krijgen. 

Laten we maar gelijk kijken naar de gratis content. Op 21 november komt eerst Endless Sieges waar jouw forten eigenlijk altijd aangevallen zullen worden. Je moet dan jouw forten verdedigen en als dat niet lukt, moet je ze natuurlijk opnieuw veroveren. Klinkt een beetje als een eindeloze cyclus dat op een gegeven moment gaat vervelen… en volgens mij is dat ook zo. Maar goed, het voegt voor nu leuke replay value toe.

Rebellion en Fight pits!

De tweede gratis toevoeging heet ”Rebellion” komt op dezelfde datum als Endless Sieges. Je neemt dan juist de leiding in de aanval op de rebellerende Ologs en Uruks als Bright Lord. Ze ondermijnen jouw gezag en dat kan natuurlijk niet! Off with their heads! Mocht je dat trouwens op de foto willen zetten, dan komt er gelukkig die dag ook nog extra foto content. Nieuwe filters en frames om de beste screenshots te maken!

Met Sinterklaas, 5 december, kunnen we online in fight pits tegen elkaar vechten door middel van de Orc followers en Overlords. Soort Pokémon, maar dan in Middle-Earth.

Dan als laatste komt op 12 december de ”Brutal Difficulty”, wat nog moeilijker is dan de huidige Nemesis modus (die al best pittig is, geloof me). Met deze moeilijkheidsgraad heb je geen ”last chances”. Dus je moet wel echt tactisch terugtrekken en niet door blijven hakken!

Wil je nog weten of Shadow of War iets voor jou is? Check dan nog even de review en wie weet koop je ‘m nog tijdens de uitverkoop ergens.

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments