Psyonix voelt niks voor een opvolger van hun succesknaller Rocket League. Waarom niet?

Scott Rudi, de nieuwe gamebaas van Rocket League, vertelde in een interview dat de studio geen reden ziet om een opvolger te gaan maken. Ze zien Rocket League juist als een platform die verder uitgebouwd kan worden.

“Dat is wenselijk om te doen; games-as-a-service”, zegt Rudi. “Het meest waardevolle in onze game zijn onze fans. Een hoop van wat we doen is om ze bij ons te houden. Hun geïnteresseerd en hyped houden voor de game. We willen een echt goede ervaring bieden waarmee ze de aankomende jaren plezier hebben.”

Rudi voegt toe dat hij niet zou weten wat hij met een Rocket League 2 zou moeten doen. “Ik zou eerder meer toevoegen aan de bestaande Rocket League. De game doet het geweldig en er komt nog veel aan. Dus ja, we hebben geen plannen voor Rocket League 2.”

Rudi’s antwoorden kloppen precies met wat Psyonix vorig jaar ook al zei bij monde van studiobaas Jeremy Dunham. “We hebben deze grote community, die we hebben opgebouwd en die nog steeds groeit. Waarom zouden we die vertellen: ‘Wat jullie nu spelen doet er niet meer toe over 12 maanden, maar we willen dat jullie stoppen en ons jullie geld nog een keer geven om deze andere game te spelen.'” Die manier van denken binnen games komt ten einde.

De gasten bij Psyonix weten klaarblijkelijk precies wat ze doen. De game is 3 jaar oud en heeft al talloze updates aan de game gehad en natuurlijk de talloze DLC’s. Om het 3-jarig jubileum te vieren komen ze met een nieuwe 3-vs-3 Anniversary playlist en, naast andere zaken, een Happy Birthday-topper voor op je auto.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments