Supporters op Patreon hebben het nieuws al eerder kunnen horen, maar nu is het ook aan het grote publiek bekend gemaakt. NoClip gaat aan de slag met een serie over de succesvolle game franchise The Witcher!

Grootste project ooit

NoClip is een YouTube kanaal die videogame documentaires maakt. NoClip gaat voor het 10e jubileum van The Witcher aan de slag met hun grootste project ooit. Gelukkig hebben ze ook nooit eerder zo veel tijd gekregen om te filmen, want ze willen het spectaculair maken!

De serie die NoClip gaat maken zal niet alleen over de inhoud van de games gaan, maar het geeft je ook een kijkje achter de schermen. Ze interviewen de makers van The Witcher om erachter te komen hoe zij zulke dynamische quests hebben bedacht. En waar al hun inspiratie vandaan kwam. Want eerlijk is eerlijk, aan oog voor detail is in The Witcher nooit tekort!

De vechtstijl is zeker iets wat terug gaat komen in de serie!

Hulp van de gamers

Maar dat oog voor detail is ook een struikelpunt voor NoClip. Want als er aan ieder detail zo veel aandacht is besteed, hoe moeten ze dan de hele franchise in die serie weten te vatten? En daarvoor hebben ze jullie hulp nodig! Niet alles kan namelijk worden getoond in de serie, dus ze willen graag van de gamers weten wat zij terug zouden willen zien.
Krijg jij al kippenvel van de muziek, vind je de combats fantastisch, of steelt The Witcher jouw hart met iets heel anders? Laat het weten aan NoClip via Patreon of Twitter! Natuurlijk houden ze ook verschillende fora en Reddit in de gaten, dus ze zullen meer dan genoeg informatie verzamelen!

Updates

Tussendoor krijgen we genoeg updates te zien van de voortgang van de serie. Dit door middel van Q&A’s, Google Hangouts en speciale early-access berichten voor hun volgers op Patreon. Ik ben erg benieuwd wat ze van de serie gaan maken en hoe ze de gehele franchise willen samenvatten! Content is er in ieder geval genoeg, en NoClip staat bekend om hele goede series. De reacties op hun bericht op Patreon zijn dan ook meer dan lovend. Dit belooft een heleboel goeds!

Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt. Wel weten we dat de franchise in oktober 10 jaar bestaat, dus ik verwacht dat de release ergens rond die tijd gepland zal zijn.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments